Att prova en stämning

Jo, jag vet. Det är så tidigt. Först tar vi hösten. Absolut. Denna gång ville jag dock inte vara utan. Så tidig var jag på IKEA. Jag plockar fram. Provar. Plockar bort igen. Till andra tider och stämningar. Lite inspiration då. I väntan på.

Vi har björkris i sovrummet hela året. Det har alltid vita glasdroppar, men får lite tillägg under högtider för att skapa lite säsongsstämning.

Favoriter i år är stjärna och fågel från Yrsnö.

Jag tycker också mycket om den minimalistiska ljusstaken av Johan Kroon samt Ehlén Johanssons små krukor på fötter.

Så den stiliserade ängeln Stråla som lyser med led och går att placera där man vill ha lite extra ljus.

En vit skir stämning i sovrummet. Lite rött blev det också i kassen, men det är jag definitivt inte redo för ännu – inte ens för att prova :).

Höst först, men sedan blir väl detta andra ganska trevligt ändå.

Ha en fin söndag!

16 comments

  1. Ritkigt fina fynd på IKEA, kan du inte berätta vad du hittade i rött, jag blev så nyfiken.\n\nTack för en bra blogg, följer den varje dag.\n/Hanna

  2. Ja hösten får allt vara kvar ett tag till :)\r\nMen ska nog som du åka ngn dag till det STORA varuhuset och kolla in utbudet i alla fall.\r\nKram och ha en skön söndag

  3. Ja, att jag är redo är väl ingen nyhet, har ju typ tjatat i en vecka nu…\n\nRafsade ogenerat åt mig några paket av både stjärnorna och fåglarna igår jag också 🙂 Tror stjärnorna kan bli en stående favorit.

  4. Hanna: Det blev en del papper, snören, formar, renar i papper och så finns en del av det vita även i rött som t ex krukorna. Kul att du följer mig!\n\nLinruz: En fantastisk höstdag i dag! Vi har petat ner några lökar. Hoppas att även din söndag är fin!\n\nCasaofmia: Absolut. Alldeles gratis och ger en spännande struktur och lite höjd till inredningen tycker jag.\n\nAnna: Anytime :)\n\nAnnixen: Åk du – det brukar ju ta slut snabbt :)\n\nKnaada: Jag är inte alls klar med hösten, det är inte det, men inspirationsmässigt blickar jag alltid framåt, så därför var det lite kul att ta upp grejerna ur påsarna och arrangera lite :)\n\nLiseLotte: Haha! Det bjuder jag på 🙂 Jag tänkte att det kunde vara lite roligt att inspirera nu medans grejerna finns kvar på hyllorna.

  5. Vackert, mjukt fint ljus i alla bilder. Lovely! Det där magiska höstljuset alltså. :)\n\nJag älskar julen, fin fint du hittat från IKEA. Verkligen helt underbart, precis min stil.\n\nHoppas ni haft en mysig söndag!\nKram från C

  6. ha ha, jag var där igår, och kände mig lite knäpp som köpte julgrejer. Både fåglarna och stjärnorna (älskar) åkte ner i stora påsen.. Köpte också färdigklippta vita sidenband (fanns i en förpackning) som jag tänker hänga kottar på (att göra som pyssel tillsammans med barnen).\nDet gäller att slå till i tid! :)\n

  7. Ingen dum idé – att redan nu testa lite ;-)\nJag var på ikea igår och pillade på grejorna, men fick bara en arg blick från mannen som sa \”du tänker väl ändå inte…\” ha ha, jag åker nog dit snart igen – utan honom =O)

  8. Du är FANTASTISK Weronica! Lyfter fram de här grejerna så att man får ett verkligt ha-begär efter dem, trots att jag redan kollat in dem två gånger på IKEA och tänkt att det är inget för mig…

Leave a Reply

Your email address will not be published.