Orange igen

 

Jo, julsakerna har packats ner igen – lovar. Men en liten ljusängel får stå kvar för den gav så himla mysigt och lagom sken på morgonen med sömndrucken familj i sovrummet.  Ännu en måndag. Och nu kör vi orange ett tag till.

 

Jag inspireras av sidenband i olika former och färger. Till mycket. Bland annat att fästa vykort med. Fint tycker jag.

 

Ha en fin start på veckan!

7 comments

  1. Orange är min nya favvofärg. Och gult… i alla dess former. Jag som alltid tyckt att orange och gult är fult uppskattar verkligen det nu. :)\n\nUnderbart inspirerande bilder.\nHa en fin måndag och tack för inspiration!\n/C

  2. Kan inte säga det många gånger nog….oj vad jag blir inspirerad när jag kikar in här! Ett besök på Ikea blir det så fort jag kan för att kika på fina ljusängeln! Fint att fästa kort med sidenband också…och orange är fiiiint!!\r\nfin mångdag till dig!\r\ntina

  3. Ja, vad skulle jag göra utan dig och Helena???\r\nSååå mycket härliga tips jag får, så ni anar inte.\r\nJag är så tacksam.\r\nHar varit till IKEA idag och fått lite julsaker med hem… dom tar ju slut så fort, så jag är glad att jag fått tag i en del gobitar tack vare ditt inlägg!\r\n\r\nHa det gott!\r\nJohanna

  4. Hej fina du!\nJag har redan ett tag nu undrat vad den vackra tapeten du använder som bakgrund heter, men liksom aldrig kommit mig för att fråga förrän nu. Det är snart dags för oss att tapetsera i vårt nya hem och jag tycker att just den tapeten du har skulle passa så himla fint i vårt sovrum.\nHälsningar från Åbo, Finland.

  5. Tack för ditt svar! Nu ser jag att tapeten även finns som röd och då blir det svårt att välja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.