Brunt

 

Ack, sicken oändligt grå och regnig dag vi har här i dag. Man borde säkerligen köra colour me happy, men jag fastnar i det bruna istället. Inspirationsmässigt är jag på väg ett steg framåt mot vintertider, men jag kör hösttoner ett tag till i alla fall. Några favoriter ovan. Ormbunke är väldigt vacker som torkad märkte jag i skogen. Det blir fina strukturer och skuggor av det bruna när man ställer fram den hemma. Kvistarna står i IKEA:s vas Blomster. Det är den perfekta vasen till smått och gott. Jag tycker fortfarande mycket om fjädrar. Och mässing – här Kin – , gärna då i kombination med brunt, glas och trä precis som ovan. Jag såg att Frida på Trendenser fyndat sig en Block Lamp på en loppis. Jag fick min genom Plaza Interiör när jag tecknade en prenumeration i våras. Ett sant fynd det med för denna moderna klassiker. Och så det bruna glaset. Jag är knappast ensam om att leta efter fina flaskor på loppis vilket prisbilden skvallrar om. Det är något med hur ljuset fångas i glaset som lockar.

Fin tisdag!

PS 1: Ibland är det kul att titta tillbaka i sitt eget arkiv. För nästan precis tre år sedan fick jag se våra tapeter uppsatta för första gången. Det var stort då. Tiden flyger fram.

PS 2: Anna kommer hem från musiken på skolan där de lyssnar på gamla låtar från förr. När man inser att det är åttiotalet det pratas om, tja, då känner man sig inte helt ung längre :). I går lyssnade vi bland annat på denna. Min kompis nötte sönder den skivan när det begav sig.

signature

5 comments

  1. Richard Marx, ja, det var tider det. Oj, oj, oj, vad man har dansat tryckare till hans låtar. Lika dödligt förälskad varje gång men med olika killar varje gång. Den ungdomen, den ungdomen. Suck. \n\nNu är man äldre och går igång på andra saker. Bruna flaskor t ex. 🙂 Om man kan tänka sig små flaskor som komplement till stora kan man börja att titta i medicinskåpet om inte flaskan med flytande alvedon inte är slut snart. Dagens tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *