Ge mig

 

Ah! Slår vad om att min inre citron skulle dra på ett leende, att magontet skulle flyga sin kos, att de allmänna undergångskänslorna skulle gå mot topparna istället och att min uppsvällda lekamen skulle pysa ut lite om jag bara fick lite Pärlans lakritskola att snaska på till kvällen. Eller något i den stilen.

De retrotjusiga kolorna syns mer och mer just nu. I bloggosfären såg jag dem senast hos Skridskoänkan.  Titta även in på deras blogg för att få en helhetsupplevelse. Man vill liksom kliva in i den världen för en stund när man ser bilderna. Webbutik sägs vara på gång. Man kan redan nu beställa mot faktura. 

signature

7 comments

  1. De där är goda de! Riktigt goda! Kan nog inte säga vilken som är min favorit för de är så grymma många av dom. Min svåger brukar köpa med sig när han kommer hem, men nu när jag såg bilden hos dig blev jag så akut sugen att jag nog måste beställa några på nätet 🙂

  2. Yammie! Det såg gott ut ?.\r\n\r\nAlltid lika mysigt att kika in till dig – stor inspiration & ständigt aktuella tips och vackra bilder. Du är verkligen fenomenal på det! Bra jobbat tjejen!!!\r\n\r\nStor kram Jes ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *