3 comments

  1. Ja jösses Weronica detta musik-80 tal… den där låten hade jag helt glömt, från -85 då jag var ute och dansade som mest, 20 år och hela livet i sin hand… Det var roligt att läsa din bokreflektion. Jag har ju nyss packat ned alla böcker i lådor pga renovering. Nu byter vi bokhyllor och jag har rannsakat mig själv runt en hel del gamla böcker. Jag har skänkt 3 påsar till second hand. En hel del kommer inte att hamna i bokhyllan igen, tex alla Evelyn Anthony och Sidney Sheldon. Men arkiveras. Hela serien om Isfolket har jag arkiverat sedan tidigare men kommer aldrig kastas. För OM vad den serien påverkat min uppväxt. Kommer ihåg första böckerna, då jag var 17 år och låg sömnlös på nätterna då jag läst ut en bok. Det fanns en glöd i dem som varit svår att finna i andra sammanhang… Men jag gissar att jag inte får min 20-årng att läsa dem, har försökt tidigare men hon har ju i n t e tid… kram Milla

  2. Jag ler! Lite förläget pga ingenkännande och jag ler över hur träffskäkert du målar upp den tid som också var min egen…\nTack för att du ger oss läslusar dina underbara reflektioner!\n/Sara

  3. Åh, nu börjar det rycka i discotarmen!\r\nTänker på Starlet, Kulla-gulla, Harlequinromaner på stranden, tugga bugg och riff. Böckerna Puss och Puss & kram som alla tonåringar läste (tror jag…)\r\nTrevlig helg :)\r\nCarina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *