15 comments

  1. Maria: Jag har hämtat den från deras pressida. Där står det leverans vecka 41 med pris 995:-. Den borde med andra ord vara på väg ut i butik hoppas vi på. //W

  2. hallå!\nHittade denna fina inspirerande blogg, när jag googlade murspisar och såg att ni har en sådan som jag tittat lite på. 😉 Är ni nöjda med den? Jag hade snöat in på en annan, som tyvärr inte tillverkas längre 🙁 \n/ Maria

  3. Finfina saker! Jag har tänkt beställa ett par Kavat då min höstskogarderob är obefintlig, men kan inte bestämma mig för om det ska bli ett par Amanda Natur eller ett par Linda Svart… \nKlassiskt svart som passar till allt med nån cm högre klack (ser det ut som iaf..) eller höst-fin Natur som skulle passa en väska jag har..\nÄr det månne smartare med svart om man saknar en svart bassko.. Visst har du Amandan, är du nöjd med den?\nIlandsproblem :-P!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *