Fredagssvepet: Vecka 42

Fredag igen, med bara en vecka kvar till höstlov för vår del. Det går sannerligen undan. Håll till godo med veckans svep!

 

Elle har alltid de finaste av omslag till prenumeranter. Nu senast Ashley Smith i toner som känns väldigt rätt just precis nu.

Svenskt Tenn nyöppnar på Strandvägen nästa vecka efter renovering. Man kommer bland annat att ha en tesalong. Klart att jag rusar dit vid första bästa tillfälle. Pressbild: Svenskt Tenn. Se bilder från pressvisningen hos Kurbits.

Bodie And Fou har fått mycket uppmärksamhet i bloggosfären för sin katalog. Det är högst förståligt för de är ett föredöme inom webbutiker vad gäller sociala media, kommunikation via Facebook och blogg samt produktpresentation. Jag vill se mer sådant här hos fler! Katalogen går att bläddra i online här.

Anja Rubik för H&M:s Winter Collection-kampanj.

Tine K firar jul med en stiliserad metallgran med små löv i.

Lite fredagsbeat.

Jo, visst verkar Pan Am vara en riktigt trevlig “avslutning-på-helgen-serie”. Om du missade det första avsnittet så finns det att titta på här.

Jag skapar högar på lite olika ställen med Petra Börners fina omslag på höstutgivningen av Albert Bonniers Klassiker. Snart skall jag väl komma till skott med att läsa om Söderberg också.

Crème de la Crème har förhandsvisat sina julfat på Facebook, vilket har föranlett att jag dels vill ha ett sådant maffigt fat, dels kollar på loppis efter jultallrikar. Det var länge sedan jag kände ett sug efter sådana här tallrikar skall sägas, men Ida överby har i vanlig ordning den där förmågan att se återbruk med nya ögon så att man faller. Jul redan förresten? Jo, även om jag inte är klar med hösten, så har jag tagit ett kliv framåt inspirationsmässigt. Jo, jag börjar nog bli redo.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

15 comments

  1. W!\nTack för härlig inspiration som vanligt.\nYou lift me up :)\nHoppas att du får en härlig hösthelg.\nKram Lisa K

  2. Härligt Weronica! \n\nVisste du att Elles omslag ar blivit väldigt diskuterat pga av att man kan ana \”kajalpennan\” mellan framtänderna? Tydligen är det väl överdimensionerat relativt verkligheten. \n\nJag ska till Svenskt Tenns ny-invigning på måndag och kommer väl knappast att kunna låta bli att shoppa något. Vad kan det bli den här gången? Ska bli spännande att se nya butiken. \n\nHa en fin helg! Kram Anna

  3. Äntligen fredag!\r\nDu sveper från djupt grått till härlig färgkavalkad.\r\nBredd och djup – som alltid i dina inspirerande inlägg vid arbetsveckans slut.\r\nPan Am? Kanske dags att slå på burken på söndag.\r\n\r\nTrevlig helg!\r\n/Sara

  4. Men du….Weronica! :-)\r\n\r\nSom alltid lyckas du få till så otroligt inpirerande fredagssvep. Det är alltid något som fångar mig lite mer…\r\n\r\nOch denna gång var det Svenskt Tenn som fångade mig lite extra, speciellt då vi åker ner till storstaden i slutet av nästa vecka, mannen och jag, Då blir det ett besök i den alldeles nyrenoverade butiken på Strandvägen. Längtar :-)\r\n\r\nPan Am fick tummen upp även av mig\r\n\r\nJag får önska dig och de dina en riktigt fin helg!\r\n\r\nKram\r\n\r\n

  5. Som alltid blir jag inspirerad som sjutton av dina fredagssvep. Lite extra glad blir jag denna fredag när jag ser julfaten från Crème de la Crème! Fler är på gång, och som alltid känns det som om jag är minst ett par månader för sent ute….men jag lär mig, efter jul är jag kanske i kapp 🙂 Ha nu en finfin helg i solen! Kram

  6. Ännu ett underbart fredagssvep. Mest exalterad blev jag över att \”Love the Giver\” tydligen börjat graveras på hjärtat som jag tänkt ge vår lilla i doppresent (ett år sen hon döptes..) igen. Nu får jag ta och slå till.\nSen är jag lite avundsjuk på dig som har min favvoförfattare kvar att läsa.. Älskar både \”Den allvarsamma leken\” och \”Doktor Glas\” i underbara sekelskiftesmiljöer i Stockholm. Novellen \”Pälsen\” är också en favorit. \nHa en trevlig helg!\nKram Ulrika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *