8 comments

  1. PS\nInnan vi var på Dippan idag köpte jag Pärlans kolor på Malmstensbutiken, fanns en speciell \”Malmstensblandning\” där. Tänkte just på dig! Ska avnjutas efter middagen ikväll.

  2. \nTack för en härlig blogg! Jag hittade hit för några veckor sedan och blev snabbt fast. Nu är jag här varje dag.\n\nJag gillar verkligen dina svarta taklampor i köket. De skulle passa fint hos oss nu när vi snart ska göra om lite i köket. Om du berättar vad de kommer ifrån så blir jag jätteglad!\n\nHa en bra dag!\n

  3. Vad roligt med vinsten och så fint du har det i köket! Underbara bilder och jag älskar också vackra teförpackningar, fast jag är en kaffemänniska ; ) Ska även bli roligt att få kika på dina tulpaner när dom kommer upp, jag svär åt åt våra rådjur…\nKram o må så gott\nMalin

  4. Nu har jag läst in mig i ditt kök, och i vanlig ordning blir jag inspirerad till tårna. Så mycket fint ögongodis, där är, megamassor ju. \n\nKul att du vann och bra tema du valde! \n\nHa en fin måndag, om än grådiset tycks greppa hela långa landet. \n\nKram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *