Bloggfavorit hos Hus & Hem

 

Jag tackar och bockar för att ha blivit utsedd till en av Hus & Hem:s bloggfavoriter. Gå gärna in och läs mina svar på Tiger Hellströms frågor, bland annat om drivkrafter och inspiration, på deras sida. Passa samtidigt på att klicka er runt lite på hemsidan som har gjorts om. Det finns bland annat fina bildgallerier att förlora sig i. Jag tror minsann att den här grå måndagen blev lite gladare på en gång :).

21 comments

  1. Hej och grattis! Jag läser din blogg i princip dagligen, men kommenterar sällan. \r\nJag vill bara fråga om du gjort något med formatet hos dig, helt plötsligt måste jag scrolla fram och tillbaka på skärmen för att kunna läsa hela rader, och så kan vi ju inte ha det, eller hur? 🙂 Det kan ju vara något med min burk, men vad jag vet har jag inte ändrat något…\r\n\r\nI övrigt, tack för fin blogg och bra inredningstips!

  2. Hej! Jag såg att det var någon fler som konstaterat att det hänt nåt med formatet. Bara så du vet…..utifall du kan åtgärda? … Tack på förhand från en trogen läsare…. 🙂

  3. Tack för alla fina hejarop. De gör mig himla glad!\n\nTeknikerna tittar på formatet. Jag hoppas att det fixar sig om det är någon bugg. //W

Leave a Reply

Your email address will not be published.