Försändelser

 

Jag förlägger mycket av min totala konsumtion på nätet. Utbudet slår det mesta, tillsammans med tillgängligheten. Man får inte riktigt helhelskonceptet av att gå runt i en vacker affär och klämma och känna. Därför tycker jag om när man gör det där lilla extra som webbutiksköpeman för att få den som handlar att ändå känna sig speciell och viktig med en förlängning av känslan ned i paketen. Fint till min senaste shopping från urbnCal, Little Cute Mokkasin och Therese Sennerholt. Deliver with style helt enkelt. Det får mig vid gott mod som nätshoppare, det är en sak som är säker.

Ljusterapi från IKEA Livet Hemma (Fotograf: Patric Johansson). Sicken grå måndag vi har i dag.

Let there be light.

4 comments

  1. Visst är det härligt när man t o m får lust att behålla emballaget :)\n\nJag försöker själv att tänka på det när jag levererar, jag vill att kunden ska bli glad redan vid postlådan. Sådär som man kände när man var liten och fick brev med klistermärken på 🙂

  2. Åh, tack Weronica! Vad kul att du uppskattar mitt tack-kort. Och tack för ditt köp på min shop. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.