Det sista

 

Jag kommer att vara så himla glad i vår över att vi till slut fick hem tulpanlökar. Tanken på att hela mitt fokus var riktat ut till trädgården i våras, känns tämligen avlägset nu när man mest blickar inåt. Men ett sista ryck då med sextio tulpanlökar. Fördelen med att vara sen är att det är halva priset på lökar på många ställen. Skynda fynda med andra ord för blomfrossa i vårdagarna sedan :)!

 

 Hoppas att solen skiner på er också denna vackra höstdag!

14 comments

  1. Åh låter härligt:) Än så länge har jag itne så mycket rabatter att peta ner i men vi får se, nästa år är mina visioner större:)\r\n\r\nHa en fin söndag vännen!\r\n\r\nKram\r\n\r\n

  2. Låter som en fin kommande vår!\nHär lyser lökarna med sin frånvaro, men man får liksom acceptera att man inte alltid fixar allt man vill. Då får jag istället inspireras av andras trädgårdar till våren 🙂

  3. Åh vilken bild!!! Så fint alltså 🙂 Tack för påminnelsen, i år ska jag sätta lökar (har tänkt tanken ett antal år men aldrig kommit till skott) så tack snälla för påminnelsen!\n\nAnna

Leave a Reply

Your email address will not be published.