Better done than perfect

 

Inget kan väl trigga i gång mig som en kastad handske. Ingen egentlig duell och utmaning i sikte, men när Helena skrev i dag att hon tänkte kicka igång sin dagbok igen – tja då vill inte jag vara sämre helt enkelt. Med tanke på att jag har ett havererat 365:dagars-projekt i bagaget, så tickar det i bakhuvudet att det är lite dömt att misslyckas, men better done, than perfect i detta fall. Jag skall även försöka hålla mig från stökstylingen där så gott det går. Tack Helena för spark i baken och nu öppnar jag bloggens bakficka igen då – dagboken

5 comments

  1. Absolut – better done than perfect. Tänk om man inte skulle påbörja något av det man vet riskerar att inte sluta som man vill, då skulle man nog aldrig göra nåt… 🙂 Och allt behöver ju inte heller ha ett konstant läge, man gör så länge man vill 🙂

  2. Anna: Nu känner jag mig peppad, så nu kör vi :)\n\nChristina: Kram!\n\nKnaada: Ja ibland får man lov att kasta sig ut :)\n\nMrs b: Haha! Alldeles sant det ja 🙂 Och denna gång måste ju vara den gången som jag lyckas, eller hur 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.