10 november

 

Anna hade ont i magen och var vissen i går, så i dag är hon hemma och vilar lite. Det är dock pigga fingrar på tangenterna och kamp om datorn vill jag lova, så det finns hopp om livet. 

Vi lyxade till oss med en extra frukost med nyinköpt Ronaldo-bröd. Jag var på sjukhuset tidigt i morse för en röntgenundersökning. Jag låg naturligtvis och nojjade över detta faktum i natt. Sådan är jag. Väl där fick jag komma in på en gång och var snabbt ute igen. Men även mammor kan tycka att saker och ting är lite läskiga som jag sa till Henrik i morse. Det var nog för att han hängde med på axeln som det gick så bra. Jag brukar göra det med honom när hans mage pirrar. "Tänk på att mamma är med dig och om du behöver extra kraft så luta huvudet lite åt axeln till så känner du mig". Så i morse tog han sina små fingrar och klättrade upp på min axel. Ibland behöver man lite extra support liksom :).

signature

2 comments

  1. Mysigt med hemmavila, även om det förstås inte är kul med magont.\nHär är en till som var på röntgenavdelningen idag (ultraljud och punktion på sköldkörteln). Jo, lite nojig blir man, speciellt om det handlar om saker man inte gjort innan. Det brukar ju oftast gå bra, men det går ju ändå inte att vara helt oberörd, även fast man vet.\nSå fin support du hade med dig, på axeln alltså 🙂

  2. Mrs.b :Åh, hoppas att det gick bra för dig! Här är det jag och Gunde liksom 😉 Läste om hans sjukdomsproblematik i kvällstidningarna på nätet i dag och kände igen mig till viss del. Detta att ingen riktigt vet och att man försöker allt möjligt, men grundproblemet består. Må vi bli friska framöver och flyg bort du onda värk! Och visst kan man behöva någon på axeln ibland ja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *