Fyndig box

Jag brukar slå till när det blir extra frestande niceprice när det gäller boxar. Mitt senaste fynd i genren är en av de bästa TV-serierna någonsin – The Sopranos. För 599 kronor (Aj då, nu tycks de ha höjt en hundring) UPDATE: Nu ännu billigare 549 :- får man nu hela maffiaeposet med den dysfunktionella familjen Sopranos i centrum. Nu har jag lagrat två klassiker i genren till kommande ledigheter. För boxar är ultimat sysselsättning lata juldagar – eller kvällar då – om nu barnen somnar någon gång :).

signature

2 comments

  1. ÄLSKAR din blogg! Ville mest säga det… Hittade hit från Fabriken och kan inte förstå hur jag har missat denna så länge. Hur som helst – nu är jag här och jag kommer tillbaka, det lovar jag :)\nTack! Kramar Kicki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *