22 november

 

Frida på Trendenser kör en kärleksförklaring till magasinen i dag och visar upp sin ostylade när magasinen svämmar över. Well, så där snyggt ser det inte ut hos mig på alla ställen med högar. Jag har snygghögar jag med, men även fulhögar. Mitt nattygsbord ser aningen överlastat ut dessa dagar. Det ser inte alltid ut sådär, men med en mama som är ur form, så tar högarna lätt över så att säga. Men hey – man skall ju omge sig med det man älskar eller hur :)?!

signature

4 comments

  1. Känner igen mig där, det brukar se likadant ut hos mig. Fast i helgen fick jag städat och lagt alla tidningar i prydliga högar i hyllan, det efter att rensat ut 10-15 år gamla inredningstidningar ! (Det kanske var synd att kasta dom för det är väl snart modernt igen.)

  2. Härligt med någon mer vars nattygsbord är för litet…… Du har dock snyggare vägg bakom än jag, men så småningom ska jag matcha fulhögarna med snyggvägg jag me´!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *