Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 december

 

Jamen, det var ju det som fattades för julstämningen. Den gröna tomten. Såklart. Barnen och jag älskar Pernilla Stalfelts gröna brosa till den vanliga röda tomten. Den gröna har lite mer edge och käkar soppa med slem i, har ormskinn i granen och dricker upp barnens julmust. Den briljanta lilla historien finns i denna gamla antologi om ni har den i hyllan eller vill låna den på biblioteket. Sedan låg vi i sängen i morse och lyssnade på radiokalendern. Sara Kadefors historia verkar vara riktigt bra för de lite större barnen. Tjuvjulen såg vi också innan skolan. Lite Dickensstämning där. Hoppas att det blir något riktigt bra av det hela.  

signature

2 comments

  1. Hej! Har aldrig tidigare kommenterat din underbara blogg – jag gillar precis allt med den! Blir lycklig av dina fantastiska fredagssvep och all annan inspiration. Fick underbar nostalgi-tripp av Pernilla Stalfelts bild på tomten – vi älskade att läsa hennes böcker för barnen när de var mindre. Favorit var den om Fickspökena och Stickspökena, kunde den utantill… \r\nTrevlig advent!

  2. Elisabet: Hej! Så trevligt att du tog dig tid att skriva något till mig just i dag. Så glad jag blir av dina fina ord! Ha en fin tid i december!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *