2012: Inspiration I

Mellandagar är samlande av inspiration för mig. Jag ser tillbaka. Lämnar vissa saker bakom mig. Och tar med andra framåt. Ser nya sammanhang. Av saker som jag tycker om. Skånevåningen i nya Residence är fylld med finheter. Hjärtat bankar för marmor, blått porslin, trä och så lite mässingsblänk. Fotograf: Marcus Lawett

Hemma hos mig är det inte kunglig dansk servis eller maffigt marmorbord, men väl mixat blått och loppismarmor. För så är det med inspiration. Man tar det man har och gör sin sak av det hela. Fint så.

Av Nanna Lagerman. Fotografi: Idha Lindhag för Elle Interiör

signature

5 comments

  1. Vilken fin inspiration! Längtar redan till del 2, 3, 4,… Typiskt nog har min Recidense inte anlänt, så jag vänar tålmodigt. \n\nMina föräldrar har hela kaffeuppsättningen av kunglig dansk (heter den så?) och jag undrar just när jag kan få lägga vantarna på den?… Kanske dags att börja fila på en plan?

  2. Jag köper alltid en massa hem inrednings tidningar men det slutar med att jag aldrig hinner titta i dem. Det ska bli lite skärpning på det under 2012, tror jag.\nMen det här blåa blommiga porslinet är så bedårande vackert och det blir aldrig omodernt.\nMon Amie är min favorit.\n//Carina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *