2012: Inspiration XII

 

Skall jag då aldrig ge mig :)?! Jo, nu gör jag faktiskt just det – i alla fall i den här formen. Det passar väl bra med tolv inspirationsinlägg så här anno 2012. Och vi firar väl av det sista med glans i olika former. För det glänser överallt. Och mixas. De gamla trista råden om att inte blanda guld och silver gäller inte längre. Och jag tycker mycket om detta – såklart – gammal Svenskt Tenn-tant som jag nu är :).

Tavla av Sarah & Bendrix hos Mokkasin.

Hasselnöt/IKEA.

Jo, den får vara med igen. Bara för att den är så himla fin. Penguin.

Carl Kleiner för IKEA.

Glittriga naglar från Deborah Lippman/Eleven.

As seen on Sötsur.

Maybebags.

Weekday Carnival.

Den finaste av diamanter från Annaleena.

Traditionella porträtt i mycket traditionella glänsande ramar känns nytt när de placeras i en modern omgivning. Mer av detta kommer absolut. Pernille Vest för RUM.

Skålar av Tom Dixon/Artilleriet.

Sax från Hay/Artilleriet.

Man kan tänka sig att anrika Skultuna inte har det minsta emot rådande mässingsvurm.

De är så vackra skålarna av Luca Nichetto.

Paljettglans från Zara.

Trevlig helg!

signature

6 comments

  1. Men my god Weronica!!! Vilka hejdundrande inspirationssvep. Ingen ände på finheterna liksom. Nu vill jag ju grotta ner mig riktigt i det här och klicka på varje länk men jag får återkomma. Och tack söta att jag o affären får vara med. En ära :)\r\n\r\nOch du, såg att du var hängig. Styrke kram till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *