Alla inspirationsinläggen

Här kommer en samlad post över mina inspirationsinlägg för 2012.

Klicka på bilderna för att se hela inläggen.

Vad gillar du mest?

1. Marmor & blått porslin.

2. Kelim

3. London

4. Pastell

5. Geometri

6. Mönsterflora

7. 20-talet

8. Finland

9. Färgexplosion

10. Det nya svarta

11. Terra

12. Metallglans

2012 – yeah!

16 comments

 1. Du är grymt bra på att tolka trender, tendenser och sånt som känns helt rätt i tiden. Tack för att du delar med dig av all denna inspiration. Kommer dina fredagssvep tillbaka snart? Önskar dig en riktigt bra helg!

 2. 20-talet för alla vackra färger och stämningar, men också Finland då jag som finska blir glad över att se hur finsk design blivit mer och mer populärt i Sverige! \n\nSkön helg!

 3. Inte vill jag välja : ) Gillar alla men 20-talet ligger mig varmt om hjärtat och anglofil som jag är så visst, kanske dom…Vilken start på året för din blogg, det fullkomligt flödar idéer och tips, kul! Hoppas att du mår bättre och slipper några mer påhälsningar av tråkigheter, må så gott,\nMalin

 4. Sofie: Jodå, de skall nog vara tillbaka hoppas jag nu när jag har svept av mig dessa inspirationsinlägg 🙂 Tack detsamma!\n\nHus nummer nio: Kul att höra om dina favoriter. Detsamma!\n\nMalin: Man får välja alla – det har ju jag gjort 🙂 Tack för omtanken! Ha det fint du med!

 5. Det känns som en skatt det du samlat ihop i dina tolv inlägg. Otroliga reflektioner, inspirerande och imponerande. \n\nHoppas du får må bättre än bra, och att din helg blir bäst.\nKram och tack för det engagemang du ger. Det finns bara en av dig! \n\nLina.

 6. Ååh, vad du är proffsig! Jag blir nästan matt av din kreativitet och kunskap.. 🙂 ..Du har verkligen rivstartat det nya året med fantastiska inlägg. Man behöver ju bara läsa din blogg för att hänga med i tidens strömmar! Alla inläggen är intressanta, välgjorda och vackra, men utifrån vilka trender som fastnar hos mig så väljer jag främst London (såklart;), 20-tal, och Det nya svarta.. men metallblänk och pasteller är också härligt… och marmor och blått porslin icke att förglömma.. Äsch, jag väljer väl alla jag också! 🙂 Hoppas du får en finfin helg. Kram Madeleine\r\n

 7. Å jag gillar alla nästan lika mycket, det har varit så härligt att följa dem! Jag gör en personlig mix av dem i år tror jag ;)\r\nKram!

 8. Vilken kickstart du rivit av för 2012 här på bloggen! Djupt imponerad! \nJag röstar för marmor! Äälskar den där lägenheten!! Och kelim. Kelim har alltid bott hemma hos mig, trend eller inte:-) \n\nönskar dig en härlig helg,\nkram

 9. Åh, är de slut nu, det har varit sådan LYX att få inspireras av!\n\nJag har skrollat upp och ned här och försökt att välja en favorit, men det är svårt, mycket svårt. Hm. Pastell, geometri, svart och metall…tror jag ;)\n\nFin helg!

 10. Fantastiska inspirationsinlägg du visat! Allihop! Det som jag föll för allra mest var 20-talet, men även kelim, William Morris, marmorn och blått porslin är stora favoriter.\nHa det gott!

 11. Alla har varit väldigt inspirerande!! Men 20-talet och Terra är mina favoriter. Tack för mycket ögongodis ! kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.