Annas rum just nu

 

 

 

Jodå, omgörningen av barnens rum skrider fram i en något långsam takt. Det moodboard som jag gjorde till Annas (10 år) rum i höstas är fortfarande grundmodell.

 

 

Hittills har budgeten gått åt till sådana saker som inte syns så mycket. Vi har beställt nya sängar åt båda barnen som är på gång. I första läget piffar vi således sängen :).

 

 

Anna älskar kuddar i sin säng. Helst massor bakom huvudet. Påslakanet kommer från H&M Home liksom de randiga kuddarna som syns på den övre bilden. Sedan hittade vi fina saker på Ellos i form av LO VE, peace och A. Ljusslingan kommer från Darling Things och så bokstäverna såklart från Mokkasin. 

 

 

Finaste postern från Sammy Rose har hängt med ett tag nu. Och en tax får vara med på ett hörn. Både Anna och jag är tämligen otåliga och vill att allt skall hända typ i går i rummet, men med lite i taget så kommer man framåt i vanlig ordning. Sweet Dreams så länge i alla fall då :).

 

signature

17 comments

  1. Visst är det kul med barnrum. Själv har jag min moodboard i huvudet för Nikolais rum. Ja hela huset om jag ska vara ärlig he he. Finns det någe roligare än att inreda ; )

  2. Jättesnyggt!! Klart att man är otålig – man vill ju att det ska gå lika fort som när de gör om på tv. Helst vill väl Anna bara komma hem från skolan och se att allt är klart på en gång. Ha det så bra!\nKram\nSandra

  3. Jättefint! Känner igen känslan av att vilja få allt klart med en gång. Fast å andra sidan är det ganska trevligt att planera och drömma om hur slutresultatet ska bli också. 😉

  4. Fiiint! Och finurligt med bollarna sådär utspridda liksom, ser ut som snöbollar! \r\n\r\nTack för att du visar bannern i alla möjliga sammanhang!\r\n\r\nKram!!

  5. Fint moodboard! Om man får vara så fräck att man puffar för sina egna grejer så har jag ett svartvitt tryck som jag tror passat perfekt i din dotters rum! Förutsatt att hon inte är rädd för småkryp! \n\nhttp://rebelform.shop.textalk.se/flutterby-21×21-cm.html

  6. Jättefint collage! Gillar verkligen ditt öga för detaljer! Du är så duktig på det vännen! Tack för inspirationen.\r\n\r\nKram Jes

  7. Hej! Tack för din fina blogg! Jag har också en 10-åring som vill göra om sitt rum så nu fick hon vatten på sin kvarn…:) Vi ska också beställa nya sängar. Vad beställde ni? Har tittat runt lite men har svårt att bestämma mig.\n

  8. Alla: Tack för kommentarer! Vi har köpt resårbottnar till barnen som de förhoppningsvis kommer att växa med lite. Det blir nog ingen sängram, utan sängkappa och kanske någon gavel längre fram. //W

  9. Din blogg är lika beroende framkallande som socker, hihiihi! Allt är helt i min stil. Om du viste hur mycket tips din blogg ger mig. Sträck på dig:)!\r\n\r\nFina du har något att hämta hos mig på RofK! Välkommen in till mig.\r\n\r\nKram ? CC ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *