Krokus

 

 

 

Inredningsbudgeten går oavkortat till barnrum för tillfället, men några små budgetfynd får det lov att bli även till denna mamma :). Bland alla barnkläder och lakan i paketet från H&M låg denna gång även några kuddfodral samt ljus med snygg etikett som nu även finns i vitt. Och blommor går det nästan inte att leva förutan sedan man nu en gång tillägnat sig det gröna ögat. Just små lökväxter såsom krokus och pärlhyacint tycker jag är fina i koppar och muggar. Det finns ett obegränsat utbud på loppis. Just denna Spode-mugg har en liten spricka i sig, men som krokushållare passar den utmärkt.

Trevlig fredag till er! 

18 comments

  1. Christina: Blått är alltid blått 🙂 KramBoklusen: Nix, inte borta för alltid. Jag samlar mig för en kickstart nästa fredag hoppas jag. Kul att höra att de är saknade. Detsamma till dig!

  2. Härliga bilder! Känns som att det finns hopp om ljuset och det gröna! Visst är de vita ljusen fina, köpte på mig några innan mitt köpstopp började ;)Trevlig helg!

  3. Åh, den där kudden från H&M ser så krispig och fin ut hemma hos dig. Jag har nog minsann målat in mig i ett hörn med mina dova nyanser 😉

  4. Vad fint! Jag saknar också fredagssvepen! Så jag blev glad att se att de är på G tillbaks. Sen undrar jag, vad är det för tapet ni har i bakgrunden? Och åhh! Krokus!

Leave a Reply

Your email address will not be published.