Soffa på plats

 

Ni kan tänka er att det är en överlycklig ung dam som sitter med den bärbara uppe i sin nya soffa på rummet. För Anna har det liksom varit höjdpunkten med och det som har fått symbolisera hela rumsomgörningen. I dag har det varit studiedag här, så nu slog vi till med lite extra fokus på klädsel på klassiska Karlstad och med metallben. Fint blev det efter att morfar har gjort en heroisk insats som monterare. Nu skall vi fluffa och piffa och rensa och greja så blir nog detta bra till slut :).

5 comments

  1. Vilken lycka! Själv minns jag den där lyckoruskänslan då barnrummet städades ut och tonårsrummet/ungdomsrummet växte fram. Hur stor och självständig jag kände mig. En markering mot omgivningen att jag inte var liten längre och en del i den där resan att finna sig själv och sin plats i livet .Tack för omtanke och värme hos mig Weronica. Det värmer.Kram Lotta

  2. Åh, jag förstår lyckan slår i taket nu! Detta är en önskedröm för min dotter också, men tyvärr är hennes rum alleles för litet.Ett sent, men stort, tack för alla fina inspirationsinlägg, vilket jättejobb!Ha en fin helg, kul med piff och fluff!Anna-Karin

  3. Lotta: Så fint du skrivet om det egna rummet. Precis så tror jag att det är. Jag älskade att greja i mitt eget rum som liten. Allt gott, Lotta! KramThe super ordinary: Det var svårt att lämna soffan i morse när det vankades skola. Kan tänka mig att det blir en eftermiddag i halvliggande ställning för dottern :)Anna-Karin: Ja, det här var en höjdare utan dess like. Och rummet höjdes ett antal grader på intressebarometern. Men det krävs lite volym på rummen för att få in något sådant – sant. Kanske en mysig fåtölj med fotpall kan funka?Tack för respons om inspirationsinläggen! Glad blir jag! Fin helg till dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.