Till en vägg

 

 

 

Jag föll som en fura när jag såg Formexrapporteringarna kring Ylva Skarps nya tryck (se här, här, här, här, här, och här och då har jag kanske ändå missat någon :)) Med andra ord – en blivande succé i vardande får man lov att tro. Jag har en del av Ylva Skarp tidigare, men den här kalligrafin känns uppdaterad samtidigt som den är mycket klassisk i sitt uttryck. Eftersom vi nästan bara fokuserar på barnrum just nu, så är jag glad att jag lyckades sälja in trycken till Anna. Personality  och Curiosity passar henne utmärkt och kommer att placeras i glas och ram bakom soffan för att reflektera lite ljus där. Själv skulle jag gärna ha Creativity  i mitt arbetsrum. Fina är de!

 

Fotografi: Annaleenas hem

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *