Att se i helgen

 

Tusen tack Cecilia för att Du tipsade om Any human heart på SVT. Jag hade helt missat att den började sändas nu i måndags. När jag inte har skrivit om pågående brittiskt drama i televisionen här, så kan ni vara säkra på att det har gått förbi mina ögon. Så jag blir jätteglad över ett tips. För det här älskar jag såklart. En välgjord serie om ett författarliv baserad på William Boyds roman. Foto och scenografi är så fint. Jag har precis avnjutit hela härligheten på SVT Play. Så skynda dit ni som inte var vakna i måndags 22.45. Nu är mina ögon med igen!

signature

6 comments

  1. Jag antar att du redan sett brideshead rivisited eller En förlorad värld som den heter på svenska. Så snygg och helt fantastisk tycker jag!

  2. Nanna: Of course 🙂 En favorit all time! Och nu längtar jag till den andra delen av Any Human Heart på måndag. Riktigt bra verkar detta!

  3. Kul att kunna vara den som tipsar, i utbyte mot alla tips du dagligen delar med dig av i bloggen. 🙂 Vet inte hur mycket SVT har pushat för serien, det var en slump att jag upptäckte den på SVT Play. Har dock läst om den i något brittiskt magasin och köpte den på dvd för ett tag sedan. Serien är mycket bra, tycker jag.

  4. Tror att du även missat BBC storserie North & South. Lika bra som Austen. Går säkert att köpa via nätet för jag tror inte att svt sänt den. Njut!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *