Söndagssysslor

 

 

Jag har rör ståendes med tryck som väntar på bättre tider än att få vistas ihoprullade. Men man skall komma till skott också med inramning och annat. Och det verkar kunna ta sin lilla tid ibland. De nya trycken från Ylva Skarp skall dock förhoppningsvis kunna komma på plats i Annas rum denna dag. Upptejpade saker i all ära, men ibland får ett rum det där lilla extra genom ljuset och reflektionerna i glaset i en tavelram. Precis så hoppas jag att det skall bli över Annas soffa. Att det skall öppna upp rummet lite. 

 

 

Min vackra Egg av Stina Wirsén står lutad på bordet här nere. Jag tycker så mycket om den och suktar nu ännu mer efter kompistavlan som jag har haft på min stående önskelista länge nu.

Jag hoppas att Ni har en fin söndag!

signature

4 comments

  1. Vackra Egget och rullar från Ylva Skarp, kan det bli finare :)Vackra kvistar också. Vi var på Långbro Värdshus igår och där hade kvistar med grön knopp som dina. De hade blandat en vit tulpan med en kvist i små vaser utspridda på alla borden. Mycket fint och vårigt. Tänkte härma det här hemma.

  2. Visst är det så att tavlor ger den där lilla extra känslan till ett rum. Ytterligare ett uttryck. Jag hoppas att Anna kommer att tycka om sina nya tavlor.Ha en fin kommande vecka Weronica och du glömmer väl inte att det är seriestart för Sherlock Holmes på lördag? Efterlängtad sådan.Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *