5 comments

  1. Hej Weonica,Du som verkar ha koll på allt….Vet du var man kan köpa by Nords produkter i Sverige? Är så intresserad av deras nya fotoprint kuddar med söta djuren….Finns någon fysisk butik tro eller någon webshop?Bästa hälsn Johanna

  2. Johanna: Jag kommer själv att hålla utkik efter By Nords nya kuddar, eftersom en sådan där hästkudde nästan är given till dotterns rum 🙂 Jag vet att stilinredningdesign har by Nord i webbutik liksom några andra (googla på by Nord så hittar du webbutiker) och även Daniella Witte i sin butik Inreda Utreda. Norska Hviit verkar ha ett stort utbud. Och så har by Nord en egen webbutik dit man även kan vända sig för att få tag på närmaste återförsäljare. Jag tror att det dröjer lite innan den nya kollektionen kommer, men visst är de fina kuddarna. Jag håller utkik!

  3. Johanna: Varsågod. Abret är väl priset med de kuddarna. Det är en rejäl investering, men en sk prick över i:et. Vi får se om det blir häst hos oss sedan i en eller annan form :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *