3 comments

  1. Fantastiskt hantverk. Jag har sett både Rörstrands( på den tiden då det begav sig i Lidköping), Orrefors/Kosta och Iittalas tillverkning i Hämeentie och när man ser jobbet som läggs ner så lägger jag mer än gärna en extra slant just för att få ta del av hantverket. Lovely ; ) Jag kan rekommendera dig att gå Svenskt Tenn Akademi om du har möjlighet. Själv tog jag del av kursen för sju år sen och det är väldigt inspirerande och man blir lycklig av att bara vistas i miljön på Strandvägen ; )

  2. Lotta: Himla kul att se tyckte jag också. Respekt!Pållan: Jag har också varit runt och tittat. Fantastiskt hantverk, som tyvärr flyttar ut mer och mer från landet och blir mer på löpande bandet princip. Visst får man betala för det också, men när man ser vad som ligger bakom så förstår man mer av prissättningen. Akademin låter himla kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *