Glasartat

 

 

 

Jag försöker vara kreativ – det går sådär. Jag har bilder inne i mig, men får inte till dem sedan. Då bör man strunta i det – i alla fall för ett tag – och lägga sig platt med en bok istället, men det är lätt att fastna och nöta fast det inte blir så himla bra. Och jag blir frustrerad över min orkeslöshet, för jag vill ju fixa och trixa med grejer. Så där ja. Allmän depp och klättra på vägg på grund av virushallibalo i kroppen. Vete sjutton vad det blev av dagens försök att få till något glasartat till Fabriken. Får nog återkomma en annan dag tror jag. En bild gillade jag. Med massor med glas i. Till exempel våra glasdörrar. älskar dem. Men det påminner mig varför jag sällan tar bilder på det hållet. Allt blir så himla pyttigt här på bloggen. å andra sidan är det ganska kul att se breda helheter. Platt. Bok. Istället.

CD:on har öppnat sin bokrea, vilket borde betyda att de stora nätbokhandlarna kommer snart också. Scanning-partaj på g med andra ord!

UPDATE: Och Adlibris är alive and kicking med sin rea. Yeah!

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *