Jackpot

 

 

 

Jamen, se så där ja. 1. Jag är barnsligt förtjust i post. Brevlådan har alltid varit en förhoppning för mig. Förmodligen sitter det i sedan jag gick och tittade efter brev från min bästa vän varje dag. 2. Jag är en humörmänniska. Och ibland vänder det snabbt som ögat.

Tusen tack till läsaren Cathrine som skickade mig en Svenskt Tenn-bilaga. Ack, vilket tittgodis. Jag älskar ju sådant här. Och dessutom fick jag ett tackkort om bloggen som vardagsglädje i samma försändelse. Tack! Tack! Sedan blir jag av med min Lite Kalabalik-oskuld när Liselotte bloppat ett Lite Wang. Det satt finemang på min arm – tänker sommar och Gotland när jag ser det. Och det behöver jag tänka på i dag. Så nya Elle Interiör. Och inte minst fann jag några bortglömda marsipanbröd djupt inne i skafferiet. Saker och ting ljusnar där för ett tag 🙂 Så platt igen då med nytt att titta i och skrammel på armen. Och gott i munnen. Fin kväll!

I dag har jag fått två mejl om att det är strul med att kommentera igen. Så himla trist. Det är ju lite som med brevlådan. Varje kommentar gör mig himla glad, så då vill jag att de kommer fram också. Vi får se över tekniken igen!

signature

10 comments

  1. Tänk att lite rosa papper från lite marsipan kan bli så stylish!Senaste Elle gick inte av för hackor den här gången . Nu vill jag ha ett franskt kök som osar 20-tal. Ganska omöjligt att få till men drömma får man.Bloppisar borde förekomma mera , vi har ju byrålådskatter som skulle kunna få nytt liv.Jag har missat backfickan på sistone . Blev lite nyfiken på kroppskännedoms kursen.Ha det gott!

  2. VIlken härlig bild! Alla färger gör att man genast känner sig lite piggare!Jag skulle hoppat glädjeskutt vid brevlådan om det fanns så där mycket kul/fint i den. Njut av allt det fina och goda!

  3. Visst har du varit mycket på Gotland? Har du skrivit nåt gotlandsguide med tips på saker man kan se och göra på den fina ön? Vi åker nämligen dit i sommar och skulle vilja ha några bra råd och tips!

  4. Vad glad jag blir att det finns andra människor som gillar Anthon Bergs marsipanbröd! Jag får alltid höra att det är pensionärsgodis och jag har inte ens fyllt 30! Tack ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *