Svart till vitt

 

 

 

Jodå, nu hoppade datorn igång igen med alla USB-portar up and running. Dataskugga hela dagen i dag, men lite omvärldsbevakning via dotterns bärbara. Teknik skall bara fungera punkt Lite svartvitt då så här på kvällskvisten. Vissa bloggar saknar man. Designdrömmar och åsa är en sådan. För visst är det väl hemma hos där i Skanska Nya Hem? Tittgodis är det (via Pinterest och Anette) och inspirerande exponering av tavlor och tryck. Jag har ett antal rullar som står och väntar på inramning. Så här fint kan man göra. 

 

 

Nu söta drömmar om den påse från Svenskt Tenn med litet Valentinespaket som maken hemförde från Stockholm i dag :).

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

 

Bilder från Skanska Nya Hem.

Av Therése Larsson. Foto: Anna Kern

signature

6 comments

  1. Härligt ord-omvärldsbevakning! Skönt att skuggan nu gett sig av. Jag försåg mig med en Tenn-bilaga idag. Innan jag jag somnade sa jag till min sambo att jag i natt kommer drömma om mönster. Han som är som han är frågade om jag skulle drömma om monster.Din make verkar ha mer koll på vad som rör sig i sin frus huvud!

  2. Johanna: Skönt att vara tillbaka :)Skridskoänkan: Visst är bilagan fin? Riktigt, riktigt fin tycker jag. Alltid kul att se alla de där produkterna som man redan kan, men i ständigt nya sammanhang och installationer som gör att man ser på ett lite annorlunda sätt ändå. Haha! Det gäller att leda in på helt rätt vägar när det gäller gåvor 🙂 Monster – män!Jenny: Oh yes :)Lina: Haha! Som sagt – med en lista i handen går det bra 🙂 Kram

  3. Hej Weronica,Vad roligt att du nämner mig här på bloggen, vad glad jag blev. Jag tog en liten paus från Designdrömmar som blev ett långt uppehåll och jag får väl se om jag tar upp min blogg i framtiden. Jag arbetar som stylist i mitt eget företag på heltid nu och det är så kreativt och roligt men tar all min tid. Tittar in här dagligen och trodde att jag lämnade en kommentar på detta inlägg tidigare men det måste kommit bort. Jag uppdaterar min FB sida Åsa & Åsa Home med lite bilder då och då om du vill kika.Tack för en bra blogg och daglig inspiration.Hälsningar Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *