Sött

 

 

 

Det fick lov att bli en av Henriks favoriter i dag – Leilas kladdkakemuffins. Lite enkelt piff med washiflaggor och tårtpapper hjärtedagen till ära.

Oj, oj, så mycket cred min käre make fick för det där hjärtat. Nåväl. Host. Host säger jag. Som exempelvis var den som friade. Och som höll ett hyllningstal till honom när vi gifte oss. Host igen. Men han tog sig tid där uppe på jobb i Stockholm och gick ner till Strandvägen för att köpa det där hjärtat som jag uttryckligen önskat mig. Det är kärlek det med :). Nu fika med den andre mannen i mitt liv – världens bästa son.

 

 

Hoppas att Ni har en fin dag!

signature

9 comments

  1. Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses 🙂

  2. Åh, delish! Tusen tack för ditt svar ang. inredningsfoto i föregående inlägg, (kunde inte svara där) väldigt värdefullt. Och åter igen, tack för fantastisk inspiration!Kram H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *