Högt

 

 

Varje gång jag har varit på min kroppsmedvetandekurs hos sjukgymnasten så vill jag lyssna på ball musik jättejättehögt. Missförstå mig rätt – jag lär mig massor på den där kursen – men inte samlar man poäng när det gäller varken cool eller glam när man är där. Jag är alltid yngst och då är jag ju ändå rätt så gammal. Så Timbuktu är det. Högt :).

signature

4 comments

  1. Hej! Vill bara säja att jag älskar din blogg, du/den ger så mycket härlig läsning och inspiration. Hittade häromdagen till din "dagbok" och efter att ha läst lite där känns det som om jag känner dig lite mer. Du verkar ha det tufft vissa dagar. Jag beundrar dig att du har ork och lust till att uppdatera så ofta och med så mycket positivt.Jag läser och njuter varje dag. Tack!

  2. En sådan kurs går jag också, med en helt annan känsla i kroppen efteråt. Sådär yoga-cool, världen för mina fötter. Men så är det bara jag och den underbara sjukgymnasten, inga gamlingar i sikte…/Elin

  3. Linda: Tack för värmande ord! Glad blir jag!Elin: Heja oss! Den där feelingen har jag inte fått riktigt ännu, men jag får väl liksom resa mig lite från sammanhanget i detta läge. Låter grymt med den coola känslan. Jag får jobba på den :)Pållan: Grymt bra är han. Linnros är bra han med! Fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *