Baby

 

 

 

Jag har införlivat en sak från min stående önskelista – Baby av Stina Wirsén/Wonderwall. Den står lite på prov på byrån i sovrummet. Den kanske blir kvar där eller så kommer den upp på väggen. För jag har hela tiden tänkt mig den just i det rummet. Och det blev himla bra där till den frodiga tapeten. Jag är fascinerad över hur man med några få penselstreck kan få till en känsla på det sättet. Barnen har kommit fram till att det är jag med Anna som bebis och Henrik i magen. Pappa är och diskar :). 

 

 

Nu startar barnens sportlov. Ni får ha en riktigt trevlig helg!

 

Jag fick ett tips på mejlen om att Swedish Hasbeens skänker överskottet av dagens försäljning till Cancerfonden. Kanske någon som tänkt köpa skor till våren och då kan man lika gärna passa på att göra gott samtidigt. 

signature

9 comments

  1. Vad fin den blev mot tapeten och fint avAnna och Henrik att komma på att debåda är med.Vilket lugn den ger. Kram Christina

  2. Vackert! Så enkelt och samtidigt så otroligt starkt. Som livet självt.Njut av ett härligt sportlov tillsammans! Här ska det också njutas, av sovmorgnar, sena kvällar och oplanerade dagar.Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *