Realisation

Bokrean närmar sig. Nästa vecka är det dags. Inte är det som förr när man satt och kryssade i katalogerna – jag har inte ens fått några i år – men ändå skoj med en period där boken hamnar i centrum. Jag har inte funnit så himla mycket i år som väckt begäret, men lite blir det i mina förhandsbeställningar hos näthandlarna. Har ni hittat något skoj?

 

Samlingsbox med moderna svenska klassiker med illustrationer av Liselotte Watkins. Ett tillfälle att läsa om eller läsa nytt. Det finns även vackra böcker för större barn med barndomsklassiker med prisad formgivning.

Marie Rehnbergs bok om formgivaren och konstnären Anna Petrus.

Ur Sköna Hem. 

 

Efter att ha läst Duras Älskaren är jag nyfiken på författarskapet.

En liten bok om rosor som är riktigt bra.

Vacker bok om årstidsmat.

Hurra för boken!

7 comments

  1. Tack för ett inspirerande bok-svep!Jag har inte kollat runt alls men nu fick jag en hel del till önskelistan. Klassikerna lockar mest.//Sara

  2. Lite nerdigt kanske men mina ögon fastnade på Tunströms bok i boxen som kändes konstig. Om jag inte ser alldeles fel så står det Juloriaturet. När man går in på Adlibris så är det rättstavat i rubriken (Juloratoriet) men åter felstavat i texten (Juloratioriet). Tydligen hemskt svårt att stava till denna fantastiska bok. Hoppas dock det står rätt på ryggen i verkligheten, tack för tipset om boxen som åkte rakt upp på min önskelista.

  3. Alla: Hoppas att ni hittar något kul! Och kul att ni gillade tipset om boxen. Jag köpte även ungdomsboxen. Läste om Den hemliga trädgården förra året och den höll även för vuxna ögon. Ser fram emot bokfrossa snart med andra ord :)Sofia: NU ser jag det! Så försmädligt om det är tryckfelsnisse där på titeln, för de verkar sannerligen snygga böckerna, för att inte tala om innehållet. Länge sedan jag läste Tunström – det blir omläsning när boxen når mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.