Pelargoner to be

 

 

Min följetong med pelargonerna får sin fortsättning. Nu har jag kapat rejält på de rangliga plantorna och tagit massor med små sticklingar. Mina små bebisar står på rad i växthusen blomsterborden.

 

 

Några små rosa blommor hann det att bli. Annars skall jag försöka att inte vara så harig inför allt det gröna som kommer, utan vara mer skoningslös i knipsandet för att förhoppningsvis grena ut plantorna lite mera.

 

 

Helgen har hittills innehållit bland annat IKEA-visit för att kompletteringshandla lite till Annas rum. Det blev bland annat ett sådant här skåp som satt som en smäck i rummet. Jag får återkomma till det i sportlovsveckan som nu stundar. Och i dag har vi varit och storhandlat. Tjoho så skoj det alltid är. Nu skall jag ta mig en lugn eftermiddag med en stor trave magasin. Hoppas att Ni har en fin dag också!

signature

6 comments

  1. Ljuva bilder!Idag ska jag komma ihåg att inte försöka skriva ett hjärta i min text här – för det blir alltid ett frågetecken ha ha ha.Önskar dig en finfin söndag!Kram/Jes

  2. Pyssel med det gröna är bara så välgörande när man längtar ihjäl sig efter vår och sommar… Ha en fin kväll och tack för att du tittar inom ibland =) Ulrika

  3. Det här kommer låta knasigt, men jag rös när när jag såg bilderna! De små sticklingarna och det underbara ljuset i bilderna fick mig att känna hopp om våren. Underbart!Så det är dags nu? Att ta fram dem och ta sticklingar? Jag lär mig aldrig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *