Solen

 

 

 

Man blir ju alldeles rusig av solen. Jag har funnit ett nytt favoritställe vid garageväggen där solen når runt tidigt och där det är någorlunda lä. Perfekt för en liten februarihörna med lite varm choklad och den bästa tidningen just nu. Barnen skrattar åt att jag bär med mig pärlhyacinter på brickan, men tja – sådan är jag i mitt skapande av små vackra platser mitt i allt :).

Ha en fin dag i detta prinsessrus!

 

signature

16 comments

  1. Visst är väl det för ljuvligt ute ; ) Själv ska jag ut i trädgården och kolla över lite vad som ska göras i helgen. Bersåerna ska i alla fall huggas ned och ansas. Fin torsdag till dig ; )

  2. Ljuvligt!! Själv är jag just hemkommen från en lång promenad i solen. Såg årets första snödroppar! Väl inne känner jag nästan för att gå ut och gå igen….

  3. Åh så fint du har platerat i Spodekoppen.Jag har alldeles nyss trängts med damerna på Svenskt Tenn och på lördag morgon (hänga på låset) ska jag shoppa loss på IKEA….du vet vad….Tjoho.

  4. Underbart!!!! Snart är det dags att hitta en hörna där det är lä här hos mig också…basiller och vinterkräksjukan härjar, och oj vad jag längtar efter friska dagar och sol i en stol med så härliga detaljer runtomkring=) Fin dag till dig Weronica!tina

  5. Att just bära runt på de där pärlhyacinterna för att skapa en fin och mysig plats för dig själv att sitta på är verkligen kanon tycker jag! Snacka om att inse vidden av att ta hand om sig själv och skapa lite extra för sig själv i vardagen! Heja dig!Kram Jennica

  6. Å så ljuvligt! Nu blev jag verkligen sugen på altanhäng och vårblommor! Men det får vänta lite, jag gör som du istället och trycker upp mig mot en solig vägg med något gott i en kopp och något trevligt att läsa! Hoppas att solen tittar fram idag med!

  7. Pärlhyacint i Spodekopp, det är grejen det! klart du ska ha med dig det på brickan, det är ju sådant som gör en bra dag ännu bättre. Och en lite sämre dag något ljusare. Och tänk vilken lycka att man förstått precis just det, att det inte behövs så mycket mer. Får man lite varm sol i ansiktet samtidigt, ja då kan man knappt begära något mer. Trevlig fredag till dig!Kram Camilla (Lugna gatan, som nu hittat hem på ny blogg…)

  8. Såå fint du har fixat det! Var kommer stolen ifrån, den skulle passa hemma hos mig! Tack för din inspirerande blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *