Staying alive

 

Ja, det blir ju smått omöjligt att höra denna gamla slagdänga utan att tänka på en brittisk detektiv när man nu har gått och blivit en inbiten Sherlock-nörd. Det kommer ju att bli total abstinens i morgon efter mello 21.30. Ett hålrum liksom. Efter första omgången läste jag romanerna och en samling av noveller. Rekommenderas varmt till den som vill ha mer. Och det vill man ju. En tredje säsong lär vara på gång och för det tackar vi. Men i morgon. Ack, så tomt. Ha en trevlig helg – trots allt :).

signature

8 comments

  1. Åh, men jag ser fram emot att titta på serien om Inspector Banks. Alla böckerna är inte lika bra men många håller hög klass.

  2. Ja, det var ju liksom det bästa med melodifestivalen att efteråt fick man se bästa Sherlock 🙂 Och 2013 känns långt borta…Trevlig helg!

  3. Såg att du hade addat mig på pinterest, kul! (Jag har addat dig med, of course!:), Ledsen om jag bombarderar dig med massor av pinns, men det är ju galet beroendeframkallande och så kul!:DTrevlig helg till dig och din familj!Kram Sophie

  4. Hej!Trillade in här pga att Adlibris och "Sherlock Holmes versus professor Moriarity". Trevlig att se att det finns fler svenskar som fallit så för serien. Eller ja, många är vi ju men långt ifrån alla känner hålrummet så pass att de måste skriva om det.Jag bloggade o bloggar om Sherlock ibland, men trillade oxå dit på självaste Benedict Cumberbatch hehe.. Nåväl vi kommer få vänta rejält länge på S3 (suck), så länge ska jag oxå ta och läsa om Sherlock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *