Blått

 

 

 

Blå stämning i sovrummet. Jag gillar det just så här. Mixade blå mönster, lite blänk, lite glas och en ljuvlig hortensia som kronan på verket. Solen gassar ute, även om det är kalla vindar. Men där mot garageväggen kan man nog trycka ett tag i eftermiddag :). 

 

 

Ha en fortsatt fin helg nu!

signature

13 comments

  1. Linda: Ja, sådant gillar vi :)Karin: Tack för fina ord! Lampan är från IKEA. Jag köpte den för minst tio år sedan. Still going strong 🙂

  2. Hej hej, Jag läser din blogg varje dag och tycker den är så inspirerande. Jag gillar allt med den och du tar så fina foton. Tack för att du förgyller min dag med din underbara blogg! MvhKatarina

  3. Jennifer: Tusen tack! Glad jag blir!Anna: Tack för att du tog dig tid att skriva till mig. Jag blir så himla glad över respons!Camilla: Hurra för att du är tillbaka! Den blå är riktigt fin ja.Två trappor: Absolut! Hoppas att du fick en skön helg!Koselig: :)Livinganddreams: Always blått, men extra fint mellan varven :)Katarina: Tusen tack för så fina ord. Jag blir himla glad!

  4. Anna: Det är en hamrad plåtkruka från tror jag Affari – jag köpte den hos Cosas som numera är nedlagt. Sedan är det en liten vas från House Doctor, en Spode-mugg samt en Delf-kruka från loppis. Mixa och matcha med allt möjligt med andra ord 🙂 //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *