Vackert

 

 

 

Man kan inte låta bli att gå nära med kameran när det finns sådana här skönheter i huset. Så vackra är de, speciellt tillsammans. Ett tips är att titta lite extra på Blomsterlandets utbud denna vecka. I utskicket som kom i går finns det massor av godbitar, bland annat olika kvistar, jättefina hortensior till fyndpris och knippen av just ranunkel och anemoner för femtio kronor. Det varierar väldigt vad som väl finns när man kommer dit, men denna gång var jag lyckosam. 

Jag laddar för lite styling i eftermiddag och i kväll skall vi se denna dam i aktion.

Fin tisdag till er!

 

 

UPDATE: Så kom solen. Och jag upplevde ett sådant där moment. Att samla på.

Sjutton så jag behövde det!

signature

10 comments

  1. Ohhh my……!Vilken underbar bild du bjuder på.Ser fram emot att se filmen liksom du.What a "lady" she is Meryl….Mor och far ska se den i eftermiddag men kommer på "trekaffe" med semla ifrån Alvar&Ivar Surdegsbageri här i "Götet" dessförinnan. Mysigt.Have fun!Lisa

  2. Stockholm bjuder också på fantastiskt väder och jag har precis som du köpt härliga blommor på torget. Å du, väskan är underbar liksom hela butiken för tillfället. Lyckades norpa A perfect guide dessutom när jag shoppade igår. Fin kväll önskar jag dig ; )

  3. Dessa blommor, så vackra. Och på tal om vacker. Hur fantastisk är inte Meryl Streep? Hon är en av de få i det där rummet som faktiskt ser äkta ut, dessutom så galet vacker. Hennes tal berörde verkligen. Hoppas filmen var bra!

  4. åh. jag ser minsann ditt fång av blommor inne på bordet. och älskar´t! massor.visst känns solens strålar som nå´t som sänts från ovan. LJUVLIGT!ha en bra dag!kram, ulrika

  5. Hej,Kul att du gillar vårt annonsblad. Skulle gärna länka från Blomsterlandets hemsida till dina härliga bilder, hoppas att det känns okej?//Jennie, Blomsterlandet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *