Bingo

 

 

 

Bingo i brevlådan i dag med mina två nordiska favoriter med så bra stylister – norska Elle Interiör och danska RUM. Jag skall tanka inspiration till eftermiddagste i detta nu efter att själv ha stylat och grejat i vårt vardagsrum hela dagen. Det är helt upp och nedvänt, men å andra sidan är det så himla skoj att bygga miljöer. Dagens themesong är denna såklart. Heja Loreen! Da capo med anemon och ranunkel tydligen, men de tål i och för sig att tittas på :). Fin onsdagskväll till er!

Via 

signature

12 comments

  1. Vilken underbar sysselsättning att bygga miljöer -och hemma dessutom!Känslan av att komma in i ett riktigt skapar flow är underbar- ljuset som nu återvänt tror jag ger lite extra kreativitet .Spännande sen om vi får se bilderna och samtidigt veta att resten där hemma är helt upp-och -ner!Vackraste blommorna också!

  2. Skridskoänkan: UNDERBART att fotografera i vårljus! En kick är det! Bilderna kommer senare under våren och då får man betänka att övriga rummet är upp och ner ja 🙂 Övriga familjen är väl sådär roade av att jag använder en del av hemmet till studio, men skoj, skoj är det!

  3. Hallåj!Vad gör man mitt-i-natten när man är sjuk och bihålorvärker om inte surfa in hos de vackraste bloggarna 😉 Hur gjorde man livet innan iPhone egentligen…. Under inlägget "Blått" ser jag en fin lampa. Varifrån kommer framförallt lampfoten ifrån? Var det länge sedan du köpte det? Behöver lampor till fönstren, men de ska vara nätta och inte skymma utsikten för mycket.

  4. Jannike: Visst är det så. Några riktigt bra tidningar kan definitivt rädda dagen.Johanna: Absolut så ja :)Isa: Aj, aj. Krya på dig! Lampan är köpt på IKEA på en sommarrea de hade för tio-femton år sedan. Vi köpte ett gäng som vi har haft i många år nu. Jättefina är de, men tyvärr lite svåra att få tag i nu kan tänkas. Hoppas att du hittar några fina.

  5. Tack för svar W :)Attans,…. då kan jag ju inte få tag på just de … grymt bra kap av er. Ser ut som Josef Frank.Ser du liknande får du gärna tipsa, behöver köpa tre st. Har du över och vill sälja så vet du var köpare finns ;)Ha en bra dag!!!

  6. Hej igen,Frossar hos er nu från sjuksängen innan inbokad läkarbesök….det slog mig att jag vet inte så mycket om varken dig eller H, surfar runt och letar efter "om mig" flikar men icke. Ändå har jag kommit och gått hos er i flera år 🙂 Nu bjuder ni ju väldigt mycket om er själva i bloggen så att man känner ändå att man vet vilka man läser om, och man har lärt sig era stilar osv. Men jobbar ni ihop, hur är er koppling, vad jobbar ni med till vardags? Härligt och vara här iaf 🙂

  7. Isa: Lampfoten i sovrummet tillhör de rakare av den där samlingen. Vissa andra har dundrat i golvet och fått mjukisfotbollar på sig – typ 🙂 Helena och jag jobbar tillsammans virituellt – moderna människor äro vi 🙂 Vi träffades även online en gång i tiden. Jag frilansar efter en tid som hemmaförälder efter en tid som doktorand inom humanistiskt ämne. Vad det blir av mig när jag blir stor vet jag inte riktigt, men kul att höra att du gillar att vara med på resan 🙂 Krya på dig nu!

  8. Vad härligt att alla inte vet vid 16 års ålder vad de ska arbeta med och är taktiska och vid 35 hunnit både vara chefer, tjäna multum och saddlat om ;)Ibland känns det så, då får man ångest över att man själv är så "velig" och diffus, och skulle vilja hinna arbeta med tusen olika givande kreativa uppdrag. Själv har jag en magisterutbildning, men är hela tiden innne på att göra annat :)Upplever att det är ganska svårt att byta bransch, samtidigt som jag själv inte vågar släppa tryggheten heller. Aja, grymt kul och följa dig, gillar både din och Helenas stil 🙂

  9. Låter underbart! Måste banne mig skaffa en prenumeration på RUM NUU! Missar typ var 3:e nummer som jag inte får tag på här i tokstan´…. 😉 Härligt att följa er dialog ovan. Gillar att det är OK att vara velig efter 35… 🙂 Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *