Comeback

 

Jo, här pratar vi GODA nyheter ;). GB relanserar klassikern Lakritspuck till en glassbox nära dig. Ingen kunde vara gladare än jag som har en speciell förkärlek för just kombinationen lakrits och glass. Jag har upptäckt att smaken finns i 0,5 liters förpackningar i frysdisken, men trevligt att man nu kan finna en favorit i kiosken när det vankas glassätning i sommar. Yummy!

Pressbild från GB.

signature

14 comments

  1. Jag är också lakritspuck fan 🙂 Men hade dom den inte redan i fjor? Hoppas dom kör gräddglass för "vattning mjölk glass" är ingen höjdare. Och är du galen efter lakritspuck kan tipsa om Ohoj Lakritssås som stelnar på isen… exakt som överdraget på lakritspuck!! Den har det gått flera tuber av hemma hos oss 😉

  2. Johanna: Den har kommit och gått lite känns det som, men vi får väl tro att den är här för att stanna nu. Och då får jag tipsa om Triumfglass Star Wars-glass. Ingen av mina barn gillar lakritsglass, så de pinnarna ligger faktiskt kvar i frysen 🙂 De är nästan för söta med lakritspulver på och någon gräddmjukglass är det inte, men det går fint om man är riktigt sugen :). Godast är lakritsglassen här på Bosses glassbar i Linköping – en av mina gravidcravings tillsammans med citronglass. Tur att vi bodde nästan bredvid då :)Karin LG (smart där :): Eller hur :)?!

  3. åh. men den där lakritspinnen (minns ni?) som man kunde äta upp är inte kvar … :))glassbilens turkiska pepparglass är faktiskt ganska goda. också. och de säger att det är gräddglass. ha en skön dag. kram, ulrika

  4. Ulrika: Pinnen ja! Nostalgica. Jag minns att det fanns en glass som hette Lollipop som byggde på samma koncept också. Den var väldigt rosa och jag käkade många sådana ett tag – för länge, länge sedan 🙂 Fin dag till dig med!

  5. Åh, jag gillar tyvärr inte lakrisglass, men jag minns också Lollipop som hade ätbar pinne. Godaste glassen ever, tyckte jag iallafall då.Weronica, jag har ett tips på en ros-bok som du kanske skulle gilla. Titta in på min blogg.KramSandra

  6. Underbart när gamla klassiker kommer igen. Just denna tillhör inte mina favoriter, men jag vet att många andra håller den högt precis som du :)Kramar

  7. Åh, Lakritspuck och Lollipop, det väcker barndomsminnena till liv! Jag älskade Lollipop! Jag måste helt klart köpa glass idag!Ha en underbar dag!Kram Jenny

  8. Ätbara pinnen på kalla glassar var det debatt om på 80-talet. Man var tydligen rädd att folk skulle bita sönder tänderna när de tuggade på pinnen eftersom den var så stelfrusen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *