Fin tidning

 

 

Även i år har man lyckats göra en fin utgåva av specialtidningen Lantliv Trädgård. Detta är det mest inspirerande i genren precis just nu. Köp! Snart kommer för övrigt årets första nummer av Trädgårdsliv. Can´t wait! Nu siktar jag på min plats i solen igen. Sonen och jag har varit inne hela dagen och vårdat liten handled som fick riktigt ont av en fotbollstackling i går. Efter en sen pannkakslunch med hela arsenalen av glass och jordgubbssylt till, så verkar det vara mer påslag dock. Så hopp finnes – i vanlig ordning. 

signature

5 comments

  1. Ååå den måste jag slå till på bums. Själv har jag huggit ner alla bersåerna idag och sista äppelträdet är beskuret. Fortfarande lite för fruset för att börja kratta men jag har ju en hel del ris att släpa bort först. Blir morgondagens projekt. Fin kväll ; )

  2. Åh, den måste inköpas! Bara omslaget ser så inbjudandet ut.Jag fick nya Elle Mat & Vin idag och efter att snabbt bläddrat igenom den så verkar den mycket mycket lovande!

  3. Finns den ute i butik nu?Då ska jag be maken köpa på väg hem, då jag nu är inomhus för f j ä r d e dagen på raken pga sjuka barn.. Måste drömma mig bort från det här eländet!Tack för tips!

  4. Pållan: Att ha bersåer att hugga i – vilken dröm säger jag här med allt nyanlagt 🙂 Fin kväll till dig med!Annixen: Ett riktigt bra nummer med skickliga stylister och fotografer. En del är riktigt lantligt, men helheltskonceptet fungerar även om man inte är helt inne på den stilen. Fram för mer sådan här trädgårdsinspiration tycker jag. Seventeendoors: Jag prenumererar på specialtidningarna från Lantliv och fick min i fredags. Inte helt säker med andra ord att den finns i butik, men den borde göra det nu tycker jag, annars kommer den säkerligen i dagarna. Drömma sig bort måste man ibland, alldeles sant. Hoppas att ni kryar på er snart!

  5. Tack för din fina hälsning! Här vänder det sannerligen inte, men någon gång måste detta ta slut?! Jag boostar med tidningar och färska blommor. Idag kom Elle mat & Vin, mycket mumma för ögat… Alltid något i väntan på friska tider!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *