Linne

 

 

 

Jag har alltid gillat linne och det finns med här hemma på olika sätt. Just precis nu känns liknande material extra aktuella. Här sover vi i skrynkligt linne och just linne med struktur syns mer och mer i stylade inspiraionsmiljöer i tidningarna. Det är det där levande i materialet. Det taktila. Man vill fram och känna med fingrarna. I Sverige har vi duktiga linneproducenter som t ex Växbo och Klässbols

Tripp-trapp-trull- och trull i kuddar. Fina Ursula från IKEA i ramie, ett naturmaterial av stjälkfiber, tofskudde Bolster från Klässbols och på toppen gammalt fynd från H&M Home. 

 

 

Från just H&M Home (just nu 25 % på valfri vara med kod 9668) har jag beställt en linneduk till påskdukningen, men länk dit får vänta eftersom alla rusar in till Marni just nu. Jag hade siktat in mig på en liten scarf, men det är som förgjort att ens kunna klicka in sig på sidan. Och så väntar jag på lite rapporter från IKEA:s pressvisning av nya PS-kollektionen i dag. Underst på bilden står den – fina Karl Johan från en tidigare kollektion. Attans att de tog bort den – skulle gärna haft någon mer så här i efterhand. Men förhoppningsvis får vi se några nya klassiker från möbeljätten snart då. Fin torsdag!

signature

8 comments

  1. Tack för glada tillrop! Sofie: Visst är det så. Klassiskt så in i den. Och gillar man klassiker så kan man vara säker på att de i cyklar kommer tillbaka på bred front när det gäller att vara extra i ropet 🙂 Just nu ser man massor av skrynkligt lin i många inspirationsbilder. Jag gillar det. Har alltid gjort, men kanske lite extra just nu. //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *