Gott te

 

 

Man kan väl säga att de har stått till sig. De där burkarna med te från Svenskt Tenn. För även om jag ibland faller i träsket med att köpa te med förpackningsnördsögonen – jodå, även jag har Kusmiburkar – så dricker jag för det mesta mina gamla vanliga sorter från den lokala teboden. Ceylon på morgonen, citron på eftermiddagen och så något vitt smaksatt från Clipper, på kvällen. I helgen kom de dock fram de där burkarna. Och vilket gott te. Jag tyckte massor om båda blandningarna. 

 

Kusmiteerna är trots sina otroligt vackra förpackningar inga givna favoriter för mig. De smakar för det mesta lite för kryddigt. Men Tennet levererar – även denna gång. Solen skiner här och det talas om höga temperaturer. Låt oss hoppas att det stämmer, för nu behövs det lite sådant. Fin måndag!

signature

16 comments

  1. Christina: Tack för fina ord! KramKicki: Haha! Jag får se upp för din make då med andra ord 😉 Fin dag! Kram

  2. Måste nästan direkt gå och göra mig en (till) kopp te efter dessa vackra bilder! Jag dricker förmodligen lite för mycket te för mitt eget bästa, speciellt när jag sitter hemma och jobbar. Är inne på min fjärde kopp idag och det lär nog bli lika många till.Jag är inte heller något fan av kryddiga teer men har faktiskt en favorit bland Kusmi som heter bouquet de fleurs. Den kan jag rekommendera dig. Annars är mitt nya favoritte Clippers vita te med hallon. Fin dag!

  3. Tjusigt te-skåp! Har inte provat varken Kusmi eller Clippers, men fina förpackningar är det helt klart.Jag säger som ovan talare, dricker nog också för mycket te för mitt eget bästa – det blir en hel del koppar både hemma och på jobbet. Min julklapp, Höganäs-tekannan, blev en riktigt hit hemma – gillar den jättemycket.

  4. Jag har fortfarande kvar julteet från Svenskt Tenn, det är riktigt gott. Det andra har jag inte testat än, men burken är ju fin att titta på ;-)Spode-leveransen kom idag förresten, titta in hos mig och läs utvärderingen.Ha en fin dag!

  5. Jag köper också te med ögonen och sen hoppas jag att det ska komma någon tacksam tedrickare på besök, för jag dricker det inte :)Men dom är ju så vackra att se på!

  6. Jag är exakt likadan! Speciellt utomlands, då jag inte riktigt förstår vad det står på burken och allt ser vackert och exotiskt ut – då kan jag komma hem med vad som helst så länge det är i en fin förpackning (och är på något vis ät- eller drickbart)….sen att innehållet inte alltid landar i tekoppen är en annan sak, där är jag desto mer picky 🙂

  7. jag älskar te, massor, och blir så sugen på att kliva in i ditt skåp och oh:a och ah:a och vrida och vända på alla fina förpackningar!

  8. Vilka härliga bilder! Blir väldigt inspirerad och sugen på att byta ut en av mina köksluckor till en med glas på momangen. Håller man bara ordning så ser det riktigt fint ut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *