Fjäder

 

Alltid så fin leverans från little. u. Man vill liksom suga lite på karamellen innan man öppnar. Och med en sådan galant fjäder kommer man in i lite påskfeeling. Det är inte så himla långt kvar nu. Jag köpte påskägg på IKEA i förmiddags. Min nya strategi är att vara ute i god tid. Med allt möjligt. Så påskägg – check. Och solgult till armen – check. 

Och på tal om fina smycken så har Malin öppnat sin webbutik i dagarna. Man kan vinna ett valfritt smycket hos henne just nu.

signature

10 comments

  1. Mia: Jag har ett rejält fjäderlager från förra året, med skoj att se om det finns några nyheter! Hoppas att vi får lite av den sommarvarma påsken från föra året i retur även detta år. Fin dag till dig med! Kram

  2. Ja, solgult från Lilla U har jag också tänkt ha på armen i vår. Hm, insåg nu att jag har en beställning på gång som jag måste skicka iväg. Fint, fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *