Badrumspynt

 

 

Lite orange i badrumsfönstret. Jag kör stillebenterapi medan jag servar två sjuklingar. Och funderar på Fabrikens utmaning om vad som är min stil. Klurigt, men framförallt roligt. På detta fönsterbräde syns idel favoriter i detta nu. Mäklartvål eller ej – fortfarande min bästa. Nu blir det apelsinblomma. Sedan två nyanskaffade gamla medicinflaskor. Vackra är de när ljuset bryts i dem. En marmorvas blir till förvaring för lite penslar och annat. Trähanden med armband och så lite mässing, brittisk parfym, doftljus och barnens lilla delfin som de brukar leka med i badet. Min stil? Jodå, det tror jag nog :).

5 comments

  1. Haha vad kul, "Mäklartvål" -ja naturligtvis hade jag pyntat med den vid försäljningen i Sthlm! Det är något med den stilrena layouten…men sen måste jag tillstå att dofterna håller måttet med. Även om jag nu "måste" fortsätta med Ros eftersom den Cerise-rosa (accentfärgen i vårt prospekt!)flaskan är så snygg på min lilla toa!:-) Ha det gott!Fabriken ja…kanske ska man joina igen…?

  2. Jag brukar kalla den stillebensjukan… och jag lider gärna av den, jag också. ;)Mäklartvål har jag aldrig ägt någon , fniss, här hemma kör vi med barnängen och apotekets medikamenter. Vi är såå präktiga så. Men brutet fönsterljus genom brunt glas – DET finns på en fönsterbräda nära mig.Hoppas att dina "små" blir bättre snart, från sina sjukor!:)/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.