Blått

 

Jo, nu är man väl ännu mer mottaglig för att tänka sig bersåromantik med syréndoft och te, te, te. Någon berså lär jag inte få till sommaren med våra nyplanterade plantor, men jag får lov att skaffa tillbehören så att jag är redo sedan :). H&M Home har lagt upp en fin blå kollektion med bland annat det där tryckta blåvita porslinet som jag har skrivit om tidigare. Jag klickar hem några kökshanddukar och en löpare. För blått – ja det är ju flott!

 

 

7 comments

  1. Blått blir verkligen flott i dina vackra bilder.: )Min pärlhyacint på köksbordet passar in i kategorin där den står och sprider härligt vår-pirr!//Sara

  2. Ja en berså är inte dumt att ha ; ) Själv har jag nu ansat det sista på vår berså och min förhoppning är att kunna inviga min fina Bersåservis i härliga rottingmöbler från Bloomingville lite senare i vår. Blir finfint. Fin torsdag tillönskar jag dig ; )

  3. Håller med 🙂 Känner att jag är på god väg in i "blått" igen. Jag har servetterna från H&M Home hemma, fin fina på blåmönstrade tallrikar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.