Inredningscitat

 

Inredningscitat – kanske något för hemmanörden med viss distans till sig själv?! Eller som något i spåren av den monumentala succén med Ljust och fräscht? Det är lätt att falla i fällan och klyschträsket. Jag har säkerligen gjort mig skyldig till en hel del i genren själv här på bloggen. Om inte annat kommer det nog ett och annat sådant när vi skall prata min stil sedan :). Har du någon bra klyscha på lager?

Bild från Inredningscitat.

signature

9 comments

  1. Men käre jösses, just det där med: "Lugn bas" får mig att maratonkräkas, VADDÅLUGNBAAAAAAS!!!??? Argh, orkar inte skriva mer om det….just nu. 🙂 /Lisa.

  2. Allt snack om "containerfynd" som åtminstone förr florerade i tidningarna. Men jag hittade bara två planscher i shopen – finns det inga fler?

  3. Haha, vad roligt! 🙂 Som storkonsument av inredningslitteratur i cirka 25 (host host) år så har man ju snappat upp en och annat klyscha… "Vi föll för det fantastiska ljusinsläppet och den öppna planlösningen" "Det är härligt att stå vid diskbänken och se ut över det böljande landskapet""På morgonen tar jag min kaffekopp och sätter mig på farstutrappan i solen""Min man bygger och snickrar medan jag inreder och pysslar""Vi blandar gärna designklassiker med arvegods och ett och annat loppisfynd"Hihi, jag gick visst igång ordentligt på det här ämnet! Det är som sagt lätt att trilla i klyschfällan, men ibland är det krångligt att hitta på nya formuleringar utan att det blir krystat. :)Din stil är fantastisk, tycker jag!Ha en skön helg! / Madeleine

  4. Sedan har vi alla massbröllop: smaker som gifter sig, dofter som gifter sig, mönster som gifter sig och istället för amen så kommer det ett "Me like!". 🙂

  5. Glöm ej något om "smart förvaring".Det verkar inte finnas något annat om det så rör sig om en icakasse på en krok! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *