Fredagssvepet: Vecka 11

Nej, den här veckan går kanske inte till historien som någon av de allra vassaste. Vårkänningarna stannade av och sjukstugan var ett faktum här hos oss. Att tvinga i en liten flytande penicillin är ingen fredagspulshöjare direkt. Kan ingen produktutveckla här? Den luktar precis lika vidrigt som när jag var liten… Men det är ju ett steg närmare det som komma skall. Våren. Hit me. Håll till godo med veckans fredagssvep!

I dag har Madonnas film W.E. om Wallis Simpson och Edward VIII premiär. Regissörens talanger har diskuterats i filmrecensionerna, men man tycks överens om att det är snyggt och otroligt fina miljöer. Filmen skall även vara ett försök till upprättelse för Wallis som brukar skildras på ett icke sympatiskt vis. Jag vill se.

Snygg väska i perforerat skinn från H&M.

Den här Gwyneth-tröjan kan väl passa nu när vårvindar friska anlöper.

Nu finns det lock till de omåttligt populära muggarna från Designletters. W finns dock inte – vad är det för sätt liksom :)?!

Visst är det väl så. Såklart. Free Printable härifrån.

Lite mer sömn i helgen. Tack.

Vållö-kannorna från IKEA är väl närmast moderna klassiker. Jag har inte ägt någon, men nu med alla vattningsprojekt så finns några i hemmet.

Stiligt är det. Kastehelmi på fot. Numera även känt från TV som en del i Frida Ramstedts tårtfatsspaning i Gokväll.

Lite vårsjuk är man som sagt. Inte så lite heller.

Och man är väl en trädgårdsnörd om man, efter att ha laddat tvättmaskin sent på kvällen med tja magrelaterad tvätt, tänker sig att tröstshoppa något – och hamnar bland fröer. Jodå. Vi blir alla lyckliga på vår grej :).

En hoppfylld tid får det lov att vara trots allt!

Pressbild ur Växtriket/Bonnier Fakta. Fotograf:  Roland Persson.

Sjuka eller friska – en fin helg till er alla!

signature

15 comments

  1. Härligt svep även denna gång. Sjukstugan smittar inte av sig på bloggen utan tvärtom ger dina inlägg kraft och inspiration.Jag vill ha grind i mitt nybyggarland och den du visar upp var finfin! Fröpåsen lockar också. Fin påse – fint innehåll!Trevlig helg och hoppas ni blir pigga snart!//Sara

  2. ALLTID. ALLTID lika fina svep.Och så önskar jag så att sjukstugan hemma hos er försvinner – NU!Den där väskan har jag klickat på – den är så fin. Stod och klämde på den i affären och tänkte att jag har ju en liknande i brunt. Men jag vill. Och "Gwynetts tröja". I love! Och i bomull. Kors i taket!Ha en superduper helg fina W!(och tack än en gång för att du visar mina smycken.)

  3. Finfint svep, som vanligt. Gwyneth-kollektionen väntar jag på med stor spänning. Om det är så fint som det verkar kommer jag att handla en hel del.Trevlig helg och krya på dig.

  4. Fy för sjukstuga. Särskilt om den är magrelaterad.. Apropå penicillin, gissar att det är Kåvepenin?.. Senast fick vi den med en ny smaksättning som faktiskt var något bättre. Men annars fick vi vid något tillfälle när dottern var liten och behandlades för lunginflammation byta Kåvepeninet mot Amimox. MYCKET godare. Men det beror väl på vad som ska behandlas också, om den biter.Nu är ju dina barn lite större och det kanske är aningens lättare att argumentera om viktigheten än med en tre-åring (men inte mindre synd om de stora förstås!) som vägrade eller typ..gjorde något magrelaterat.. av den äckliga medicinen… Inte konstigt att man drömmer sig mot varmare friskare tider när det kör ihop sig.Här har det också varit logistik-pussel och vab-vecka men inte värre än lite förkylning..Önskar er bättring och en så fin helg som möjligt!

  5. Åhh vad jag verkligen önskar en en "restenavmarsutansjukdom" ! Har saknat dina träffsäkra modecollage som passar mig som handsken ! Blev överlycklig över det senaste !!!! Stor stor kram och med en varm och innerlig önskan om snabb, snar omgåendelig bättring på hela familjen ! / Hälsar Petra i Kalmar som inte kommenterar så ofta men läser desto mer varenda liten rad och vartenda litet inlägg !

  6. Jag håller så med dig om penicillinet, förstår inte att de inte kan få fram något som smakar gott så man slipper lirka och trilska så med dem för att de ska få i sig det, för att sedan spy upp det.De får krya på sig och hoppas ni får en bra helg trots sjukdom! Kram Jennifer

  7. Så trist med sjukor. Krya på er!Fint svep!Och där är den-kakfatet. Men var sjutton finns den att köpa? Jag googlade som en tok häromdagen men kunde inte hitta nån info. Hade suttit perfekt att handla för sparade födelsedagsslantar.Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *