16 comments

  1. Underbart inspirerande.. som alltid när du är i farten! Försöker tänka ut en plats för det snygga brickbordet och blombänken här hemma… 😉 Krya på er nu därhemma i sjukstugan och ha en fin dag! Kram

  2. Fin inspiration! Ja tack till lite förväntan… (hos oss kändes det långt borta igen i helgen när vi, återigen, grävde och grävde där ute….).Jag blir lite sugen på terracotta & grönt när jag ser dina bilder!Här är det isande stormvindar men tack och lov fin sol (och ingen snö).Fin måndag!

  3. Ja det där svarta brickbordet är bara så snyggt:)Trevlig läsning på Livet hemma:)KRAM och fin måndag till dig om du inte blåst bort där borta;)

  4. Du är så duktig och inspirerande! Dina bilder lever verkligen och når med beröring ut till de många människorna. Det är en konst att få till det!Vill också passa på att tacka för allt pepp och stöd du gett mig senaste tiden. Stor kryapåkram till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *